Subscribe:

štvrtok 19. februára 2015

RADA SENSITIVE A CORTINA

Dnes sa pustím do špeciálnych pracích prostriedkoch, ktorých má Dedra ako húb po daždi. Viem, že som to už písala, ale spomeniem to zase. Dedra je výnimočná tým, že neobsahuje chlór, fosfáty, perboráty... všetky tieto zložky boli nahradené ekologickými látkami, ktoré sú šetrné k pokožke a životnému prostrediu. A keď už je reč o pokožke, tak v dnešnom článku sa budem venovať rade SENSITIVE, ktorá na trhu NEMÁ KONKURENCIU.

Mnohí ľudia majú citlivú pokožku, ekzémy... pre deti chceme to najlepšie a hľadáme prostriedok, ktorý by im nedráždil kožu. Ak je to aj Váš prípad, tak rada SENSITIVE je pre Vás tá PRAVÁ.

A PREČO je taká dobrá alebo prečo si myslím, že je lepšia než iné prostriedky na pranie?  V prvom rade je ekologická a nezaťažuje životné prostredie.

Obsahuje:
ALOE VERA - pôsobí priaznivo na pokožku, ktorá príde do styku s oblečením.
PROTECTOR – zmäkčovač vody
Pro-enzymatyc system – rozkladá nečistoty biologického pôvodu ako je krv, pot...
Neobsahuje ŽIADNY parfém.

Rada SENSITIVE je špeciálne vyvinutá pre citlivú detskú pokožku, alergikov, ľudí s ekzémami a inými kožnými problémami. Zničí 99,9 % baktérií. Ženy, ktoré majú časté zápaly a mykózi, odporúčam používať radu SENSITIVE na spodné prádlo. Dostupné sú tri balenia pracieho prostriedku SENSITIVE – tablety, prášok a gél.

 http://www.ekozvolen.sk/bytovedoplnky/0/0/3/42/9/0/?hledatjak=2&slovo=aloe+sensitive 

Áno, ja viem, aj iný výrobcovia majú prostriedky na pranie pre citlivú pokožku, ale sú parfémované (aj parfém dráždi pokožku) a obsahujú všetky tie neekologické „veci“, ktoré Dedra „zobrala a vyhodila“ zo svojich výrobkov. No to, čím je táto rada unikátna je produkt, ktorý nik iný nemá je to PH NEUTRAL neutralizačný prostriedok pre extrémne citlivú pokožku a alergikov.

http://www.ekozvolen.sk/bytovedoplnky/eshop/0/3/5/3169-PH-NEUTRAL 

TOP PRODUKT na trhu, ktorý nemá konkurenciu. Prispôsobí pH oblečenia pH pokožke – detskej, citlivej a aj Vašej. Je vhodný nielen na detské veci, ale aj na spodné prádlo, ponožky, na oblečenie, ktoré nosíte priamo na pokožke a mohlo by Vám spôsobiť kožné problémy. PH NEUTRAL neutralizuje zvyšky pracích prostriedkov a aviváží na oblečení. NEOBSAHUJE parfém. Tento prostriedok sa používa do posledného plákania NAMIESTO AVIVÁŽE. Nedávajte ho priamo na oblečenie. Nalejte ho do nádržky na aviváž.

Má konzistenciu vody. Nevonia, nemá žiadnu farbu, proste sa tvári ako voda vo fľaši, ale nie je to voda. Dávka je 30 ml na pranie v práčke so 4 – 5 kg bubnom, to sú  ¾ vrchnáčika. Na vrchnáku je aj stupnica 10 – 40 ml z vnútornej strany.  Na ručné pranie je dávka 10 ml na 10 l. A nezabúdajte, že je to koncentrát, nedávajte väčšie množstvo prostriedku ako odporúča výrobca.

Ďalším super produktom na spodné prádlo je CORTINA – prací prostriedok na záclony, krajky  a biele spodné prádlo.

http://www.ekozvolen.sk/bytovedoplnky/0/0/3/42/9/0/?hledatjak=2&slovo=cortina 

Bieliace zložky účinkujú už pri 30°C. Obsahuje aktívne zložky proti zašednutiu vlákien. Pri pravidelnom používaní sa znižuje usadzovanie nikotínu v záclonách, čo je celkom dobrá správa pre fajčiarov, ktorý nechcú chodiť „dymiť“ na balkón. Obsahuje samozrejme aj PROTECTOR – zmäkčovač vody.  CORTINA má v svojich radách nie len prací prostriedok, ale aj tužidlo a kondicionér.

500 g/ml Cortiny  = 1,5 kg/l bežného pracieho prostriedku.

Tužidlo CORTINA môžete použíť namiesto aviváže do posledného plákania na bavlnené záclony, závesy a krajky. Vystuží vláknavýsledkom je dojem naškrobeného prádla.

Kondicionér CORTINA je prostriedok na syntetické záclony a krajky. Obsahuje zložku elastil, ktorá vyhladí/vyrovná vlákna.  Stačí pridať do posledného plákania a zavesiť záclony na okno.


0 komentárov: