Subscribe:

streda 18. februára 2015

LIQUIDATOR čistič práčky

Vo všetkých článkoch sa budem snažiť, čo najlepšie popísať produkty od Dedry, ktorý na čo použiť a ako ho správne použiť. Dúfam, že Vám dokážem pomôcť a poradiť, ako lepšie využiť, čo ponúka DEDRA. S písaním mám trošku problém, jednoduchšie je pre mňa hovoriť, ale snáď to nejak zvládnem.

Rozmýšľala som, o ktorom produkte by som písala ako o prvom a napadli ma prášky na pranie. Veď kto neperie aspoň raz za týždeň. Lenže potom ma napadlo, že je zbytočné ospevovať prachy a gély, ak máte zanesenú práčku vodným kameňom. 

Takže sa Vás pýtam: „ Čo Vaša práčka, ako je na tom? Čistíte ju pravidelne? Nezapácha? Staráte sa o ňu alebo len smutne na ňu pozeráte a čakáte, kedy doslúži?“

Nevyčistená práčkaVám nevyperie veci poriadne. Potom sa nečudujte, že smrdia a nepomôže ani liter aviváže. Hovoríte si: „Nevypralo to, dám viac prachu, možno predpierku a ešte tam šupnem Vanish alebo niečo iné na škvrny. Blbý prach, nič nevyperie a v reklame ukazovali, aký je perfektný!“  

ŽIADNY prach navyše Vám nepomôže vyprať veci, keď máte špinavú práčku. Akurát Vám to bude viac peniť, ešte viac ju zababrete a môžu Vám ostať zvyšky prachu na oblečení. Ak sa teraz veselo usmievate a hovoríte si, že používate gél a nie prach - to isté sa týka aj gélu. Takže, skôr než začnete prať, VYČISTITE svoju pomocníčku. Pravidelným čistením predĺžite životnosť svojej práčky

A tým sa dostávame k prvému dôležitému produktu LIQUIDATOR TL0047.

 prejsť do e-shopu
Intenzívne odstraňuje dlhodobo usadené nánosy vodného kameňa a zároveň vyčistí vnútro práčky od zvyškov pracích prostriedkov.

Nasypte obsah sáčku do bubna práčky a nastavte teplotu na 60 – 90°C (bez predpierania) a nechajte bežať celý prací cyklus vrátane plákania. (Ja dám potom ešte raz plákanie, pre istotu, ak by niečo nevyplavilo)

Ak používate Dedra pracie prášky stačí LIQUIDATOR použiť  1 x za 6 mesiacov. Ak používate iné pracie prostriedky odporúčam použiť  1 x za 3 mesiace. Hneď Vám vysvetlím PREČO.

DEDRA pracie prostriedky obsahujú zložku PROTECTOR, ktorá zmäkčuje vodu a tým zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa. Preto ak ich používate, stačí práčku čistiť raz za pol roka. Komerčne dostupné pracie prostriedky neobsahujú zmäkčovač vody, preto sa práčka viac zanáša.

Vyčistením práčky zároveň znížite náklady na elektrickú energiu, pracie prostriedky aj aviváže.

V ďalšom článku Vás čakajú informácie o prostriedku PROTECTOR, na čo je dobrý a prečo je dôležité používať ho a hlavne kto by ho mal používať. Trošku si popíšeme aj o tvrdosti vody a v prípade, že neviete akú vodu máte konkrétne VY, tak pozorne čítajte ďalej.

KDE V e-SHOPE                                                                                                    

0 komentárov: